Logowanie i wylogowywanie
Uzyskaj dostęp do aplikacji internetowej za pomocą konta JotMe i bezpiecznie zakończ sesję przeglądarki.
Zaloguj się na app.jotme.io przy użyciu tego samego konta, którego używasz dla JotMe Desktop i rozszerzenia Chrome. To łączy twoje nagrania, czaty, plan, użycie i ustawienia konta w różnych produktach.
Wybierz Wyloguj się w nawigacji internetowej, gdy chcesz zakończyć sesję przeglądarki. Wylogowanie się nie usuwa nagrań, nie anuluje planu ani nie usuwa konta; zaloguj się ponownie, aby powrócić do tego samego obszaru roboczego.
Aby uzyskać pomoc w dostępie do konta, zobacz Logowanie.